2020-08-21 07:59:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Délután egy különleges élményben lehet része

Napi horoszkóp augusztus 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Az elmúlt hetek hajszája közben megfeledkezett bizonyos lelki, párkapcsolati kérdésekről. Most számos alkalma nyílik e hiány pótlására. Jó lenne kerülnie a felesleges fizikai kockázatot, főleg az utakon legyen óvatos!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr a Szűz jegyébe lépett, ez segíti a karrier-tervei megvalósításában. Egy régóta húzódó magánéleti ügyben értelmetlen erőltetnie a döntést, mert az magától is elsimul.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha lehet, halassza el a fontosabb találkozóit, mert elképzeléseit elutasítják, és ötleteit sem tudja megvalósítani. Csekély vigasz, hogy mások miatt! Szerelmével mosolyszünet várható. Ügyeljen lakása biztonságára!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Borúsan látja érzelmi és anyagi helyzetét, de ha csak az utóbbi tartja vissza a változtatástól, boldogtalanságra ítéli önmagát. Barátaival szemben legyen mértéktartó, mert még azt hiszik, irigykedik rájuk valamiért...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mondja ki bátran, hogy mit szeretne, ne féljen, nem fogják kinevetni! Párjával szemben legyen megértő, és ne aggódjon annyit a pénz miatt sem! A szomszédaival szemben, egy fontos ügyben szüksége lesz a diplomáciai érzékére, de a Szűzben járó Merkúr ebben is segíti.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr belépett a Szűz jegyébe. Önnek egyébként is vág az esze, de most még inkább felgyorsul, hamar átlátja a bonyolult helyzeteket is. Ha érdekelt valamilyen üzleti vállalkozásban, most komoly sikereket könyvelhet el.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szokatlanul naiv lehet, így most senkit ne avasson a bizalmába! Ne gyötörje magát a munka, a pénz miatt sem, mert pár nap múlva másként fogja látni a világot! Délután egy különleges élményben lehet része.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha nekigyürkőzik, mindenki elámul, milyen találékonyan oldja meg a legkomolyabb feladatot is. Egy fesztelen baráti összejövetelen vehet részt – a zöld szemű szörnnyel ezúttal is csínján kellene bánnia!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Elsöprő formába kerül, tehát teljes gőzzel előre! Összpontosítsa energiáit, és végre lásson neki egy nagyszabású feladatnak! Ha vendégségbe megy, biztos, hogy a középpontba kerül, ha szingli, akkor ma társra találhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Lehet, hogy szívességet tesz valakinek, aki mindezt köszönetre sem méltatja. Nem érdemes mérgelődnie, a tanulságot viszont levonhatja! Végre megérkezhet egy várva várt levél vagy telefonüzenet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Elég egy helytelen lépés, és elválhatnak útjaik valakivel, akit pedig szeretett volna megtartani. Vigyázzon tehát a konfliktusokkal, és ne csak az anyagi természetűekkel!


Halak: II. 19. - III. 20.

Most szívesen megfeledkezik a napi teendőkről, már óriási szüksége van a kikapcsolódásra. Családja is egyetért ezzel, szenvedtek attól, mennyire morcos volt. Érzelmekben gazdag napra számíthat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: